A NÉLKÜLÖZHETETLEN ADATOK VÉDELMÉÉRT

Hard Disk Sentinel - Hard Disk Monitoring

Hard Disk Sentinel Enterprise

Információk

  SúgóHírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy naprakész információkat küldhessünk az újdonságokról, különleges akciókról!Hard Disk Sentinel Enterprise Szerver

A Hard Disk Sentinel Enterprise Szerver a távoli merevlemezek felügyeletére és menedzselésére alkalmas eszköz, mely egyben kezeli és jeleníti meg a kliens számítógépeken futó Hard Disk Sentinel (alap- vagy Professional) szoftverek által biztosított merevlemez-információkat (hőmérséklet, egészségi állapot és egyéb működési paraméterek).

Az Enterprise Szerver segítségével az adatok több szempont alapján megjeleníthetők, szűrhetők, rendezhetők, így a rendszergazda számára gyorsan elérhetővé válnak a fontos információk. Például néhány gombnyomással lehetséges a felügyelt számítógépekben található legrosszabb állapotú illetve a legforróbb merevlemezek megtekintése, kijelölése. A kritikus események (túlmelegedés, várható meghibásodás, stb.) naplózásra kerülnek és riasztást is kiválthatnak. Lehetséges távolról merevlemez-teszteket indítani (akár az összes   felügyelt számítógépben található összes   merevlemez tesztelhető).

Rendszerigény

  • a felügyelni kívánt kliens számítógépeken regisztrált Hard Disk Sentinel szoftver kell, hogy fusson. Ez lehet az alapváltozat, Professional változat vagy "csendes" kliens, mely a futtató gépen nem jelenít meg ablakot, információkat, csak a központi Enterprise Server felé továbbítja az állapottal kapcsolatos adatokat.

  • a Szerver kapcsolat engedélyezése opció (Beállítások -> Integráció) kiválasztása. A kapcsolathoz azonos portot kell a kliens és a Szerver modulban beállítani (különböző kliensek használhatnak más-más portot is, de mindegyik klienshez a megfelelő portot be kell állítani a Server-ben is.)

  • Szerver oldal: legalább 1024x768 vagy nagyobb képernyőfelbontás javasolt az információk kijelzéséhez, különösen nagy mennyiségű kliens felügyelete esetén.HDSentinel.hu

Hasznos linkek

Megosztás

Share |

 

Follow hdsentinel on Twitter

Hírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy a hírekről, újdonságokról, különleges ajánlatokról értesítést küldhessünk!

© 2019 H.D.S. Hungary. 100% Magyar termék. Minden jog fenntartva.

merevlemez diagnosztika és adatvédelem