A NÉLKÜLÖZHETETLEN ADATOK VÉDELMÉÉRT

Hard Disk Sentinel - Hard Disk Monitoring

Hard Disk Sentinel Professional

Információk

  SúgóHírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy naprakész információkat küldhessünk az újdonságokról, különleges akciókról!Hard Disk Sentinel Professional

A Hard Disk Sentinel Professional egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról.

A Hard Disk Sentinel alkalmazás folyamatosan felügyeli a telepített merevlemezek állapotát, kondícióját, hőmérsékletét és valamennyi S.M.A.R.T. (Self- Monitoring, Analysis and Reporting Technology - azaz Önellenőrző Értékelő és Hibajelentő Technológia, melyet minden modern merevlemez támogat) értékét. Továbbá folyamatosan figyeli a merevlemezek átviteli sebességét, mely valós időben leolvasható és felhasználható sebességmérésre és esetleges teljesítménycsökkenés vizsgálatára.

A Hard Disk Sentinel átfogó megoldás a növekvő adatbiztonsági igények kielégítésére: hatékonyan képes a merevlemez meghibásodást előrejelezni és azt megakadályozni, köszönhetően a lehető legérzékenyebb értékelési módszernek, mely rögzít minden a merevlemez működése közben előforduló problémák, mely később meghibásodáshoz, későbbi adatvesztéshez vezethet. A Professional verzió segítségével időzített és automatikus (hiba-esetén induló) adatmentési műveletek is beállíthatóak, melyek segítségével nemcsak a meghibásodás, de vírusok vagy egyéb kártékony programok illetve véletlen törlés miatt bekövetkező adatvesztés is megelőzhető.

Hard Disk Sentinel Professional HORDOZHATÓ (portable) verzió

A Hard Disk Sentinel Professional HORDOZHATÓ verzió hatékony eszköz merevlemezek és SSD-k vizsgálatára telepítés nélkül különböző számítógépeken anélkül, hogy a kérdéses számítógépre fájlok, beállítások mentésre kerülnének. Ideális haladó felhasználók és rendszer-karbantartást végzők számára pendrive (vagy más hordozható eszköz) használatával merevlemezek és számítógépek időszakos ellenőrzésére, vizsgálatára, de nem helyettesíti a telepített Hard Disk Sentinel Professional által biztosított folyamatos védelmet.

A HORDOZHATÓ verzió tartalmazza a Hard Disk Sentinel Professional által biztosított teszteket, diagnosztikai eszközöket, opciókat és lehetőségeket - kivéve azon funkciókat, melyek csak a telepített változatban értelmezhetőek (automatikus indítás Windows-al együtt, Szolgáltatás üzemmód, beállításokat tartalmazó mappa megváltoztatása).

A HORDOZHATÓ verzió használatához is a Hard Disk Sentinel Professional által használatos licensz-kulcs szükséges. Ahhoz, hogy mind a telepített változat által nyújtott folyamatos védelmet és a HORDOZHATÓ verzió által biztosított diagnosztikai lehetőségeket ki lehessen használni, mindkét változathoz más-más (eltérő) licensz szükséges (vagy azonos családi licensz használata mindkét verzió esetén).

Aktuális ajánlatunk

Hard Disk Sentinel Professional Családi licensz megrendelése:

5 számítógép védelmére alkalmas Hard Disk Sentinel Professional csomag

Bruttó 16000 Ft (örökös licensz)HDSentinel.hu

Hasznos linkek

Megosztás

Share |

 

Follow hdsentinel on Twitter

Hírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy a hírekről, újdonságokról, különleges ajánlatokról értesítést küldhessünk!

© 2019 H.D.S. Hungary. 100% Magyar termék. Minden jog fenntartva.

merevlemez diagnosztika és adatvédelem