A NÉLKÜLÖZHETETLEN ADATOK VÉDELMÉÉRT

Felhasználói Vélemények

A Hard Disk Sentinel szoftver különböző változataival, azok használatával kapcsolatban szerencsére rengeteg visszajelzés, tapasztalat és észrevétel érkezik hozzánk. Köszönjük, hogy ezzel is segítik további munkánkat!
Letöltések

Sok éve mindegyik gépemen ott volt, sőt a család mindegyik gépén ott van a HDSentinel valamelyik változata, amellyel időben fel tudok figyelni egy-egy döglődni kezdő, vagy túlmelegedő HDD-re, de a fő gépemen az SSD-t is látja a program.
Nem volt még adatvesztésem, mert időben észleltem a szektorhibákat és ezért becsülöm ezt a programot. Visszajelzésemre nagyon hamar kaptam kimerítő, részletes választ. Köszönet és sok sikert kívánok a fejlesztőnek!

Torma István

Szoftverük különböző változatait szinte a megjelenése óta nagy megelégedéssel használtam és ki merem jelenteni: még egy ilyen átfogó tudással rendelkező, totálisan megbizható HDD szoftver jelenleg világviszonylatban nem található!
Az már csak hab a tortán, hogy - a megannyi nagyszerű, korábbi találmányhoz és világhírűvé vált megoldáshoz hasonlóan - ez a termék is MAGYAR, amire - ha ismeretlenül is, de - nagyon büszke vagyok!

Szombath István

A tapasztalatokat összegezve a Hard Disk Sentinel szoftvert és a támogatást egyaránt kiválónak tartom.
Horváth Ferenc

A munkaidőm egy része sajnos adatmentés, de az a tapasztalatom, hogy azoknál a partnereknél ahová javasoltam a Sentinel alkalmazás telepítését, sokkal hamarabb, és hatékonyabban lehet kiszürni az esetleges merevlemezhibákat, ezáltal csökken az adatveszés esélye, nő a rendelkezésreállás, zavartalan a munkavégzés.
Buga Ferenc

Jó lenne ha minden szoftver, hardver gyártónál ilyen support működne.
Kovács Arthur

Emberek, gratulálok, ez a legjobb, legfrappánsabb és legeredetibb program, amit harddisk-ekre eddig találtam. A páratlan beállítási lehetőségek, a részletes információk az adott H.d.d-ről egyeduralkodóvá teszik a programotokat. Szóval gratula érte.
Kávai Dániel

A program nagyon jó és hasznos! Köszönöm, hogy segítettek nekem.
Gyalókay Norbert

Már több mint egy éve használom a HDSentinel Pro-t (Code OMEGA Kft.) a notebook-omon. Nagyon fontos: Adatvesztéstől már megmentett a programjuk mikor a winchester tönkrement! Nagyon meg vagyok elégedve.
Fehér Károly

Ennyit mindenkinek megér a program, akinek fontos a számítógépe. Különösen a fiataloknak, akik egy hétvégen minimum eldiszkóznak ennyi pénzt...
Majdán Antal

Elégedett felhasználója vagyok a HDSentinelnek. A desktop és netbook gépeimen teljesít szolgálatot.
Balla Tibor

Nagyon szépen köszönöm a szívességét, azt, hogy lelkiismeretesen foglalkozott a problémámmal.
Iskum Ferenc

A programod pedig nagyon szuper!
Döbrösi Csaba

Az angol nyelvű oldalon pedig a világ minden tájáról érkezett visszajelzések olvashatóak.

 

Navigáció

Kezdőlap

Hírek

Termékek

Vásárlás

Támogatás

Partnerek

Névjegy

Hasznos oldalak

Letöltések

Gyakran Ismételt Kérdések

Tudástár

Fórum

Kapcsolat

Megosztás

 

Share |

 

Follow hdsentinel on Twitter

Hírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy a hírekről, újdonságokról, különleges ajánlatokról értesítést küldhessünk!


© 2024 H.D.S. Hungary. 100% Magyar termék. Minden jog fenntartva.

merevlemez diagnosztika és adatvédelem