A NÉLKÜLÖZHETETLEN ADATOK VÉDELMÉÉRT

Hard Disk Sentinel Professional

Információk

  SúgóHírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy naprakész információkat küldhessünk az újdonságokról, különleges akciókról!Hard Disk Sentinel Professional

A Hard Disk Sentinel Professional egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról.

A Hard Disk Sentinel alkalmazás folyamatosan felügyeli a telepített merevlemezek állapotát, kondícióját, hőmérsékletét és valamennyi S.M.A.R.T. (Self- Monitoring, Analysis and Reporting Technology - azaz Önellenőrző Értékelő és Hibajelentő Technológia, melyet minden modern merevlemez támogat) értékét. Továbbá folyamatosan figyeli a merevlemezek átviteli sebességét, mely valós időben leolvasható és felhasználható sebességmérésre és esetleges teljesítménycsökkenés vizsgálatára.

A Hard Disk Sentinel átfogó megoldás a növekvő adatbiztonsági igények kielégítésére: hatékonyan képes a merevlemez meghibásodást előrejelezni és azt megakadályozni, köszönhetően a lehető legérzékenyebb értékelési módszernek, mely rögzít minden a merevlemez működése közben előforduló problémák, mely később meghibásodáshoz, későbbi adatvesztéshez vezethet. A Professional verzió segítségével időzített és automatikus (hiba-esetén induló) adatmentési műveletek is beállíthatóak, melyek segítségével nemcsak a meghibásodás, de vírusok vagy egyéb kártékony programok illetve véletlen törlés miatt bekövetkező adatvesztés is megelőzhető.

Hard Disk Sentinel Professional HORDOZHATÓ (portable) verzió

A Hard Disk Sentinel Professional HORDOZHATÓ verzió hatékony eszköz merevlemezek és SSD-k vizsgálatára telepítés nélkül különböző számítógépeken anélkül, hogy a kérdéses számítógépre fájlok, beállítások mentésre kerülnének. Ideális haladó felhasználók és rendszer-karbantartást végzők számára pendrive (vagy más hordozható eszköz) használatával merevlemezek és számítógépek időszakos ellenőrzésére, vizsgálatára, de nem helyettesíti a telepített Hard Disk Sentinel Professional által biztosított folyamatos védelmet.

A HORDOZHATÓ verzió tartalmazza a Hard Disk Sentinel Professional által biztosított teszteket, diagnosztikai eszközöket, opciókat és lehetőségeket - kivéve azon funkciókat, melyek csak a telepített változatban értelmezhetőek (automatikus indítás Windows-al együtt, Szolgáltatás üzemmód, beállításokat tartalmazó mappa megváltoztatása).

A HORDOZHATÓ verzió használatához is a Hard Disk Sentinel Professional által használatos licensz-kulcs szükséges. Ahhoz, hogy mind a telepített változat által nyújtott folyamatos védelmet és a HORDOZHATÓ verzió által biztosított diagnosztikai lehetőségeket ki lehessen használni, mindkét változathoz más-más (eltérő) licensz szükséges (vagy azonos családi licensz használata mindkét verzió esetén).

Aktuális ajánlatunk

Hard Disk Sentinel Professional Családi licensz megrendelése:

5 számítógép védelmére alkalmas Hard Disk Sentinel Professional csomag

Bruttó 16000 Ft (örökös licensz)Navigáció

Kezdőlap

Hírek

Termékek

Vásárlás

Támogatás

Partnerek

Névjegy

Hasznos oldalak

Letöltések

Gyakran Ismételt Kérdések

Tudástár

Fórum

Kapcsolat

Megosztás

 

Share |

 

Follow hdsentinel on Twitter

Hírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy a hírekről, újdonságokról, különleges ajánlatokról értesítést küldhessünk!


© 2024 H.D.S. Hungary. 100% Magyar termék. Minden jog fenntartva.

merevlemez diagnosztika és adatvédelem