A NÉLKÜLÖZHETETLEN ADATOK VÉDELMÉÉRT

Hard Disk Sentinel Enterprise

Információk

  SúgóHírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy naprakész információkat küldhessünk az újdonságokról, különleges akciókról!Hard Disk Sentinel Enterprise Szerver

A Hard Disk Sentinel Enterprise Szerver a távoli merevlemezek felügyeletére és menedzselésére alkalmas eszköz, mely egyben kezeli és jeleníti meg a kliens számítógépeken futó Hard Disk Sentinel (alap- vagy Professional) szoftverek által biztosított merevlemez-információkat (hőmérséklet, egészségi állapot és egyéb működési paraméterek).

Az Enterprise Szerver segítségével az adatok több szempont alapján megjeleníthetők, szűrhetők, rendezhetők, így a rendszergazda számára gyorsan elérhetővé válnak a fontos információk. Például néhány gombnyomással lehetséges a felügyelt számítógépekben található legrosszabb állapotú illetve a legforróbb merevlemezek megtekintése, kijelölése. A kritikus események (túlmelegedés, várható meghibásodás, stb.) naplózásra kerülnek és riasztást is kiválthatnak. Lehetséges távolról merevlemez-teszteket indítani (akár az összes   felügyelt számítógépben található összes   merevlemez tesztelhető).

Rendszerigény

  • a felügyelni kívánt kliens számítógépeken regisztrált Hard Disk Sentinel szoftver kell, hogy fusson. Ez lehet az alapváltozat, Professional változat vagy "csendes" kliens, mely a futtató gépen nem jelenít meg ablakot, információkat, csak a központi Enterprise Server felé továbbítja az állapottal kapcsolatos adatokat.

  • a Szerver kapcsolat engedélyezése opció (Beállítások -> Integráció) kiválasztása. A kapcsolathoz azonos portot kell a kliens és a Szerver modulban beállítani (különböző kliensek használhatnak más-más portot is, de mindegyik klienshez a megfelelő portot be kell állítani a Server-ben is.)

  • Szerver oldal: legalább 1024x768 vagy nagyobb képernyőfelbontás javasolt az információk kijelzéséhez, különösen nagy mennyiségű kliens felügyelete esetén.Navigáció

Kezdőlap

Hírek

Termékek

Vásárlás

Támogatás

Partnerek

Névjegy

Hasznos oldalak

Letöltések

Gyakran Ismételt Kérdések

Tudástár

Fórum

Kapcsolat

Megosztás

 

Share |

 

Follow hdsentinel on Twitter

Hírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy a hírekről, újdonságokról, különleges ajánlatokról értesítést küldhessünk!


© 2024 H.D.S. Hungary. 100% Magyar termék. Minden jog fenntartva.

merevlemez diagnosztika és adatvédelem