A NÉLKÜLÖZHETETLEN ADATOK VÉDELMÉÉRT

Referenciák

Büszkék vagyunk, hogy számos hazai és külföldi partnerünk sikereihez hozzájárulhattunk az által, hogy az adatok védelmét a Hard Disk Sentinel program különböző verziói látják el. Az utóbbi években magánszemélyek, cégek, vállalkozások, alapítványok, közintézmények, önkormányzatok, egészségügyi intézmények választották a Hard Disk Sentinel programcsalád egy vagy több elemét a tárolt adatok és a működési biztonság fenntartására.

Köszönjük ügyfeleink bizalmát!

A teljesség igénye nélkül néhány felhasználónk:

Max-Planck-Institut für Molekulare Pflanzenphysiologie

 

Medimurje Informacijsko Projektantski Centar d.d.
Medimurje Informacijsko Projektantski Centar d.d.

 

Hungarian Filmlab
Magyar Filmlabor

 

WESSLING Hungary Ltd.
WESSLING Hungary Ltd.

 

CIB Csoport
CIB Bank Csoport

 

Illumina
Illumina

 

BME Üzleti jog tanszék
BME Üzleti jog tanszék

 

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.
Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

 

Békés város
Békés város önkormányzata

 

MaxMedia
MaxMedia Kft.

 

Seacon Europe

 

Kárpát Computer

 

Magyar Vöröskereszt

Országos Mentőszolgálat

 

Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza
Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza

 

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

 

Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft.
Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft.

 

MVM Erbe Zrt.
MVM ERBE Zrt.

 

Generali Biztosító Zrt.
Generali Biztosító Zrt.

 

Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Szakképző Iskola
Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Szakképző Iskola

 

TopTech Bt.

 

Úrhida címer
Úrhida önkormányzat

 

Fővárosi Önkormányzat Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona
Fővárosi Önkormányzat Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona

 

Tapasztalatok a Hard Disk Sentinel szoftverrel kapcsolatban

Közel két éve már, hogy a Hard Disk Sentinel teljesít szolgálatot partnereinknél több, mint 200 gépen, központi menedzsmenttel. Összegezve az elmúlt időszak tapasztalatait elmondható, hogy a lehetséges meghibásodások prognosztizálása valószínűleg sok adat megmentését szolgálta. A folyamatos felügyeletnek köszönhetően idejekorán lementésre és cserére kerültek a merevlemez meghajtók. Feltehetően sok hard disk megy tönkre látszólag hirtelen, valójában azonban előre megjósolhatóan és éppen ebben nagy a Hard Disk Sentinel jelentősége. Ha a kondíció akár csak egy százalékkal is 100% alá csökkent nálunk már cserére kerültek a merevlemezek. A kliens gépek merevlemezeinek állandó központi felügyelete, ezen belül a hőmérsékleti adatok gyűjtése és az ennek kapcsán járulékosan feltárt szellőzési hibák elhárítása pedig nem csak a merevlemezek életét hosszabbította, ill. ment(h)ette meg, de közvetett módon jótékony hatással volt a számítógépek általános állapotára és üzembiztos működésére is.
Mindenképpen a hasznos programok között tartom nyilván a Hard Disk Sentinelt, köszönöm, hogy megismerhettem és további fejlesztéséhez kívánok sok sikert! (TopTech Bt.)

 

Az elmúlt 9 hónap folyamán 250 ipari pc-n (vegyesen Windows NT és XP) működött a HDSentinel 3.70 PRO verziója összeköttetésben a Hard Disk Sentinel Enterprise Szerver alkalmazással. Ezen időszakban számos problémát sikerült a program segítségével még a merevlemez teljes meghibásodása előtt észlelnünk és elhárítanunk, ez által hatékonyan csökkenteni tudtuk az ilyen problémákból adódó termelés kiesések idejét. A folyamatos monitorozásnak köszönhetően pedig napi szinten képben vagyunk az adattárolóink állapotát illetően.
A program jól kezelhető, stabilan működik és ez érvényes a szerver verzióra is. A kapott támogatás kiváló, maximálisan vevőközpontú és minden esetben nagyon gyors volt! (LuK Savaria Kft.)

 

Önkormányzatunknál a Hard Disk Sentinel Professional szoftver végzi az időszakos és automatikus adatmentést a központi szerverre, mely egyben a Hard Disk Sentinel Enterprise Server programmal központi felügyeleti funkciót ellát. A rendszer telepítése, beállítása percek alatt lezajlott és az elmúlt években zökkenőmentesen dolgozott, sikerült több ízben adatvesztést elhárítani a segítségével. (Úrhida Önkormányzat)

 

Nem tudom megállni, hogy ne gratuláljak. Egy olyan szerveren állítottam be a Hard Disk Sentinel-t, amelyben két SSD-t használok hardveres RAID 1-el, melyeken SQL adatbázist kezelek. Eddig tökéletesen működik, de azért fontosnak tartom, főleg az idő előrehaladtával a folyamatosan megfigyelést. A lényeg: Még a Samsung saját szoftvere sem volt képes érdemi információt adni a meghajtóiról a RAID miatt. A Hard Disk Sentinel pedig gyönyörűen mutatja az összes információt. (GyurcIT, Török György, B&K Kft.)

További visszajelzések, vélemények

 

Navigáció

Kezdőlap

Hírek

Termékek

Vásárlás

Támogatás

Partnerek

Névjegy

Hasznos oldalak

Letöltések

Gyakran Ismételt Kérdések

Tudástár

Fórum

Kapcsolat

Megosztás

 

Share |

 

Follow hdsentinel on Twitter

Hírlevél

Adja meg e-mail címét, hogy a hírekről, újdonságokról, különleges ajánlatokról értesítést küldhessünk!


© 2024 H.D.S. Hungary. 100% Magyar termék. Minden jog fenntartva.

merevlemez diagnosztika és adatvédelem